BESØG OS PÅ FACEBOOK

Referencer fra to af vores større projekter

​Nedenunder kan du læse referencer og en kort beskrivelse af, hvordan vi, her hos Modum Vinduer, opfylder kundernes behov og efterspørgsler.

 

Grønland:

I efteråret 2013, blev vi kontaktede af et firma fra Grønland, hvor behovet var specielt udviklede vinduer, der levede op til de krav der er gældende på Grønland, samt kunne modstå de meget barske vejr- og vindforhold.

Udfordringen var at de vinduer de havde nu, ikke kunne modstår de barske vejr- og vindforhold og derfor ikke kunne holde i ret mange år, før de igen skulle udskiftes.

Allerede i februar 2014, var de første prototyper udviklet og klar til at blive testede, og i marts 2014, var design og funktionaliteten af vinduerne godkendt af kunderne i Grønland, nu manglede bare en officiel godkendelse. Den officielle godkendelse, fik vi efter vinduerne var blevet testet på Rosenheim Instituttet, der er et teknologisk institut ved München i Tyskland. I august 2014, var godkendelsen på plads og første leverance af vinduer kunne sendes til Grønland.

I dag, sender vi stadig ofte vinduer til Grønland og bliver kontaktet af flere og flere nye kunder, der er interesseret i vores specieltudviklede vinduer til det grønlandske marked. Vi er dermed blevet flere og flere grønlandske firmaers fortrukne vinduesproducent.

Århus:

Først på året i 2014, blev vi kontaktede af en boligforening fra Århus, der efterspurgte en kundetilpasset løsning til altanfacadelukning, da de skulle i gang med løbende renovering af lejligheder i et større etagebyggeri. Projektet drejer sig om 400 lejligheder i et 6 etages byggeri. De behov som altanfacadelukningerne skulle op​fylde var at de skulle være nemme at vedligeholde for lejrene - så de forbliver pæne de næste mange år, de skulle passe ind i bygningens stil, ikke optage ret meget plads, have radiatorophæng og være energieffektive.

I april 2014, var første kundetilpasset altanfacadelukning færdigudviklede og opsat i en prøvelejlighed, for at boligforeningen kunne teste og godkende dem. 

I december 2014 startede vores første leverance af kundetilpasset facadealtanlukninger til Århus, og vi leverer løbende til boligforeningen, alt efter deres behov i de næste mange år.

Modum Vinduer Introduktion

I overstående PDF-fil på side 23, kan der ses et billede af bygningen og facadealtanlukningen.

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på opgaven.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Modum Vinduer
Lupinvej 19
9500 Hobro
Tlf.: 98 51 09 00
CVR: 16387592
modumvinduer@mail.tele.dk

​Find os her

Modum Vinduer ApS

Lupinvej 19

9500 Hobro

Telefon: 98 51 09 00

E-mail: modumvinduer@mail.tele.dk

​Firmainformationer

Modum Vinduer ApS

CVR: 16387592

Kontaktoplysninger

E-mail: modumvinduer@mail.tele.dk

Tlf: 98 51 09 00

Adresseinformationer

​Lupinvej 19

9500 Hobro