Persondatapolitik hos Modum Vinduer ApS

Som led i indgåelsen af en aftale om levering af vinduer, døre m.m., behandler Modum Vinduer ApS, som såkaldt ”dataansvarlig” en række almindelige personoplysninger (navn, adresse, e-mail etc.) vedrørende sine kunder.

Behandlingen sker i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig til gennemførelsen af opgaven for kunden.

Modum Vinduer ApS vil opbevare/gemme kundens personoplysninger i henhold til regler fra vinduesindustriens krav.

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger Modum Vinduer ApS behandler om dig:

  • Retten til indsigt
  • Retten til at anmode om berigtigelse eller sletning.
  • Retten til at anmode om begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse mod en denne behandling.
  • Retten til dataportabilitet.

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener, at Modum Vinduer ApS ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne.

Du kan i øvrigt læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på opgaven.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Modum Vinduer
Lupinvej 19
9500 Hobro
Tlf.: 98 51 09 00
CVR: 16387592
modumvinduer@mail.tele.dk