Referencer fra to af vores større projekter​

Nedenunder kan du læse referencer og en kort beskrivelse af, hvordan vi, her hos Modum Vinduer, opfylder kundernes behov og efterspørgsler.

Grønland:

I efteråret 2013, blev vi kontaktet af en boligforening fra Grønland, hvor behovet var specielt udviklede vinduer, der lever op til de krav der er gældende i Grønland, samt kunne modstå de meget barske vejr- og vindforhold.

Udfordringen var at de vinduer de havde nu, ikke kunne modstå de barske vejr- og vindforhold og derfor ikke kunne holde i ret mange år, før de igen skulle udskiftes.

Allerede i februar 2014, var de første prototyper udviklet og klar til at blive testet, og i marts 2014, var design og funktionaliteten af vinduerne godkendt af kunderne i Grønland, nu manglede bare en officiel godkendelse. Den officielle godkendelse, fik vi efter vinduerne var blevet testet på Rosenheim Instituttet, der er et teknologisk institut ved München i Tyskland. I august 2014, var godkendelsen på plads og første leverance af vinduer kunne sendes til Grønland.

I dag, sender vi stadig ofte vinduer til Grønland og bliver kontaktet af flere og flere nye kunder, der er interesseret i vores specieltudviklede vinduer til det grønlandske marked. Vi er dermed blevet flere og flere grønlandske firmaers fortrukne vinduesproducent.​​

Århus:

Først på året i 2014, blev vi kontaktet af en boligforening fra Århus, der efterspurgte en kundetilpasset løsning til altanfacadelukning, da de skulle i gang med løbende renovering af lejligheder i et større etagebyggeri. Projektet drejer sig om 400 lejligheder i et 6 etages byggeri. De behov som altanfacadelukningerne skulle op​fylde var at de skulle være nemme at vedligeholde for lejerne - så de forbliver pæne de næste mange år, de skulle passe ind i bygningens stil, ikke optage ret meget plads, have radiatorophæng og være energieffektive.

I april 2014, var første kundetilpasset altanfacadelukning færdigudviklet og opsat i en prøvelejlighed, for at boligforeningen kunne teste og godkende dem.

I december 2014 begyndte vores første leverance af kundetilpasset facadealtanlukninger til Århus, og vi leverer løbende til boligforeningen, alt efter deres behov i de næste mange år.

Modum Vinduer Introduktion

I overstående PDF-fil på side 23, kan der ses et billede af bygningen og facadealtanlukningen.

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på opgaven.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt