Lavenergivinduer og lydisolerende vinduer i den nordiske byggestil

Hos Modum Vinduer bliver du altid betjent af dygtige og erfarne håndværkere, så du er sikker på at du får den helt rette vejledning om de mange forskellige muligheder, der er ved køb af vinduer. Med et samarbejde med en dygtig tømrer, kan vi også hjælpe dig med montering af vinduer.

Fremstilling af kompositvinduer i Hobro i Jylland

Vores mål er at skabe vinduer i komposit, hvor både design, funktionalitet og kvalitet passer ind i den nordiske byggestil. Et kompositvindue ligner det klassiske trævindue, men er stort set vedligeholdelsesfrie vinduer, da det ikke skal slibes, males eller oliers, men blot vaskes af med vand og sæbe.

Den minimale vedligeholdelse gør vinduet ideelt til alle byggerier, om det er renovering af ældre bygninger eller til nybyggeri.

Både vinduessystemet Nordic Design Plus og Brillant, er lavet i profilsystemet Rehau, hvor vi benytter komposit, der er en plastblanding med glasfibre i, hvilket gør at materialet er meget slidstærkt, isolerer fremragende, skabet et sundt inde miljø, og har en meget lang levetid. Du kan her læse om de mange fordele, Modum Vinduer giver dig.

Nordic Design Plus, er et udadgående vindue, hvorimod Brillant er et indadgående vindue.

I Danmark benytter vi oftest Nordic Design Plus, da det er mest almindelige med udadgående vinduer.

Udvalg af vores specialfremstillede danske vinduer

Vi kan lave dit nye vindue, præcis som du vil have det. Foruden hvid, kan vore vinduer fås i 7 forskellige udvendige standard farver, 3 forskellige grånuancer, grøn umbra, svenskrød, mahogni med træstruktur og sort. Ønskes andre farver, bedes du kontakte os, da der er mulighed for specialbestilling.

Derudover kan vi lave:

  • Trekantet vinduer
  • Energivinduer
  • Buede vindue
  • Ovale vinduer
  • Lydisolerende vinduer
  • Tonede vinduer
  • Special vinduer

Hvis vinduet ønskes med farve, gælder samme minimale vedligeholdelse, da farverne har en høj lysægthed, hvilket betyder at farven er meget holdbar og modstår påvirkningen af sollyset og al slags vejr.

Alle farver har struktur i overfladen, dog kan antracitgrå fås med glat overflade. Foruden forskellige farver, kan vores vinduer laves i mange forskellige former f.eks. runde eller trekantet.

Hør mere om dine muligheder med special vinduer fra os

Hvis du vil høre mere om de mange forskellige muligheder indenfor komposit vinduer, systemer, farve, form og glas, bedes du kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 40 17 08 14 eller sende os en e-mail: lars@modumvinduer.dk.

Uanset hvordan du kontakter os, sidder vi klar til at hjælpe dig med dine nye vinduer i Hobro, Randers, Aalborg eller et andet sted i Jylland.​​

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på opgaven.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt